KATSOMASI RESEPTIT
Raparperimuffinssit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ra­par­pe­ri­muf­fins­sit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Ra­par­pe­ri­muf­fins­sit

Kesäiset raparperimuffinssit ovat kivaa vaihtelua raparperipiirakalle.

ARVIOI
4.6

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 annosta

muruseos

taikina

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Leikkaa raparperi pieniksi kuutioiksi. Kaada päälle hunajaa ja anna marinoitua taikinan teon ajan.

    Valmista muruseos sekoittamalla vehnäjauhot, sokeri ja huoneenlämpöinen voi murumaiseksi seokseksi.

    Valmista taikina sekoittamalla keskenään vehnäjauhot, sokeri, leivinjauhe, sooda ja suola.

    Sulata voi. Riko kananmunien rakenne kulhossa. Lisää joukkoon kermaviili ja sulatettu voi.

    Yhdistä seos kuiviin aineksiin ja sekoita tasaiseksi.

    Täytä vuoat taikinalla puolilleen. Lisää raparperikuutiot. Laita loput taikinasta päälle ja ripottele lopuksi muruseosta. Paista 200 asteessa noin 17-20 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    335 kcal
  • hiilihydraattia
    43.4 g
  • rasvaa
    15.8 g
  • proteiinia
    4.2 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta