KATSOMASI RESEPTIT
Raparperikeksit

Resepti: Maku 03/2017

Ra­par­pe­ri­kek­sit

Resepti: Maku 03/2017

Ra­par­pe­ri­kek­sit

Nämä raparperikeksit ovat ihan kuin raparperipiirakkaa minikoossa! Vilhelmiina-keksien tyylinen pohja saa pinnalleen kanelisen ja mehevän raparperitäytteen.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 kpl

Keksitaikina

Täyte

Sokerikuorrutus

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Valmista täyte. Leikkaa raparperit puolen sentin palasiksi. Mittaa täytteen ainekset pannulle ja keitä noin 10 min. Anna jäähtyä.

    Vatkaa huoneenlämpöinen voi, sokerit ja siirappi kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon keltuainen.

    Lisää keskenään sekoitetut kuiva-aineet ja sekoita nopeasti murumaiseksi taikinaksi.

    Muotoile taikinasta kahdelle leivinpaperoidulle pellille 3–4 parin sentin levyistä tankoa. Jätä tankojen väliin reilusti leviämisvaraa. Litistä tankoja kevyesti, jotta täyte pysyy taikinan pinnalla. Annostele tankojen keskiosaan raparperitäyte.

    Paista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.

    Leikkaa tangot lämpiminä suoriksi tai viistoiksi paloiksi. Anna raparperikeksien jäähtyä kunnolla, sillä lämpimänä ne hajoavat.

    Sekoita sokerikuorrutuksen ainekset ja valuta kekseille.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    328 kcal
  • hiilihydraattia
    40.7 g
  • rasvaa
    16.5 g
  • proteiinia
    3.8 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Raparperi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta