Raparperijäätelö
MU
GL

Resepti: Maku 04/2007

Ra­par­pe­ri­jää­te­lö

Resepti: Maku 04/2007

Ra­par­pe­ri­jää­te­lö

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

4 annosta

Tee näin 40 min

40 min
  • Kuori ja paloittele raparperi.

    Sulata voi pannulla ja lisää joukkoon sokeri ja raparperit. Karamellisoi puolilämmöllä, kunnes raparperit alkavat hajota. Jäähdytä.

    Sekoita kulhossa maito, kermavaahto ja raparperimassa, mausta kanelilla.

    Kaada massa käynnissä olevaan jäätelökoneeseen ja aja koneen ohjeiden mukaan valmiiksi raparperijäätelöksi.

    •Voit tehdä jäätelön vain maidosta, kermavaahdosta ja osasta sokeria ja tarjota raparperikompottia kuumana jäätelön kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    221 kcal
  • hiilihydraattia
    36.5 g
  • rasvaa
    7.4 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    88.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta