Raparperihillo
MA
MU
GL

Resepti: Minna Nevalainen

Raparperihillo

Resepti: Minna Nevalainen

Raparperihillo

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

1 annosta

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
35 min
  • Kuori raparperit tarvittaessa. Paloittele raparperit ja nosta ne kattilaan. Lisää vesi. Kuumenna kiehuvaksi, kunnes muodostuu vesihöyryä. Lisää kattilaan hillosokeria vähitellen ja samalla koko ajan varovasti sekoittaen. Vähennä lämpöä, kun seos alkaa kiehua. Hauduta hilloa noin 15 minuuttia välillä ravistaen. Jäähdytä hilloa noin 20 minuuttia. Sekoita aina välistä. Tölkitä hillo puhtaisiin, kuumennettuihin lasipurkkeihin heti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1221 kcal
  • hiilihydraattia
    287.7 g
  • rasvaa
    0.6 g
  • proteiinia
    4.1 g
  • kuitua
    8.4 g
  • suolaa
    19.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta