KATSOMASI RESEPTIT
Raparperi Tarte Tatin

Resepti: Perinneruokaa prkl

Raparperi Tarte Tatin

Resepti: Perinneruokaa prkl

Raparperi Tarte Tatin

Raparperit ovat taas täällä! Herkullinen Tarte Tatin yhdistää rapean pohjan ja suussa sulavaksi karamellisoituneet raparperit - voiko parempaa toivoa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

6 annosta

täyte

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Paloittele voi kulhoon. Lisää joukkoon jauhot ja sokeri. Nypi murumaiseksi seokseksi ja sekoita lopuksi joukkoon kananmuna.

    Pilko raparperit vinottain muutaman sentin paloiksi.

    Sulata voi valurautapannussa ja ripottele päälle sokeri. Lisää raparperin palat pannulle ja keitä hiljalleen kunnes seos on kullanruskeaa.

    Nosta pannu pois levyltä ja lisää päälle taikina. Paista torttua 200 asteessa noin 25-30 minuuttia.

    Kumoa hieman jäähtynyt torttu tarjoiluvadille ja tarjoa kermavaahdon tai vaniljajäätelön kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    326 kcal
  • hiilihydraattia
    40 g
  • rasvaa
    16.8 g
  • proteiinia
    3.2 g
  • kuitua
    1.4 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta