KATSOMASI RESEPTIT
Raparperi-kookosmuffinit

Resepti: Maku 01/2013

Raparperi-kookosmuffinit

Resepti: Maku 01/2013

Raparperi-kookosmuffinit

ARVIOI
4.2

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
25 min
  • Aloita raparperi-kookosmuffinien valmistus vatkaamalla huoneenlämpöiset munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet. Siivilöi jauhoseos muna-sokerivaahtoon. Lisää rasva ja kerma. Sekoita varovasti tasaiseksi. Kääntele lopuksi joukkoon raparperipalat.

    Asettele 12 isoa, paperista muffinivuokaa pellille. Jaa taikina vuokiin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 12 minuuttia.

    Valmista sillä välin kuorrutus sekoittamalla kaikki ainekset keskenään.

    Ota raparperomuffinit hetkeksi pois uunista, jaa ja levitä kookosseos niiden päälle. Paista vielä noin 10 minuuttia, kunnes kookostäyte on saanut kauniin ruskean värin.

    Tarjoa raparperi-kookosmuffineita kesäisissä illanistujaisissa. Parhaimmillaan raparperi-kookosmuffinit ovat vastapaistettuina.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    350 kcal
  • hiilihydraattia
    31.7 g
  • rasvaa
    23.1 g
  • proteiinia
    3.9 g
  • kuitua
    1.9 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

93% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin2
  • Helppo5
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta1
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Raparperi

Lisää suosikiksi

Tulosta