KATSOMASI RESEPTIT
Raparperi-kinuskiruudut

Resepti: Lunni leipoo

Raparperi-kinuskiruudut

Resepti: Lunni leipoo

Raparperi-kinuskiruudut

Raparperi ja kinuski yhdistyvät näissä mehevissä rarparperi-kinuskiruuduissa. Helppotekoinen taikina kätkee sisälleen makeita fudgepaloja ja kirpeää raparperia.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

12 palaa

Lisäksi

Tee näin 1 t

1 t
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Ota voi ajoissa huoneenlämpöön.

    Laita uuni lämpenemään 175 asteeeen. Valmistele 20x20-senttinen vuoka. Leikkaa pohjalle leivinpaperi, joka menee reunojen yli. Voitele ja jauhota pohja ja reunat.

    Pilko raparperi n. puolentoista sentin paksuisiksi paloiksi. Sekoita joukkoon fariinisokeri ja 1/2 dl vehnäjauhoja.

    Yhdistä toisessa kulhossa loput vehnäjauhoista ja leivinjauhe.

    Vaahdota huoneenlämpöinen voi tomusokerin kanssa kuohkeaksi, lisää munat yksi kerrallaan.

    Sekoita vaahtoon jauhot ja sekoituksen loppuvaiheilla melkein kaikki raparpereista ja fudgepaloista (säästä osa pinnalle).

    Levitä taikina tasaisesti vuokaan, ripottele loput raparperit ja fudgepalat pinnalle. Paista uunin keskitasolla n. 45 minuuttia tai kunnes keskelle työnnettyyn puutikkuun ei tartu taikinaa.

    Valuta pinnalle kinuskikastiketta, leikkaa 12 palaan. Säilytä jääkaapissa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    311 kcal
  • hiilihydraattia
    40 g
  • rasvaa
    14.8 g
  • proteiinia
    3.9 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

67% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Helppo1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta