KATSOMASI RESEPTIT
Raparperi-kinuskikeksit
MU

Resepti: Maku 03/2011

Raparperi-kinuskikeksit

Resepti: Maku 03/2011

Raparperi-kinuskikeksit

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t

2 t
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t 40 min
  • Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon kinuskikastike. Sekoita jauhot, hiutaleet ja leivinjauhe keskenään ja vaivaa käsin taikinaan.
    Viipaloi raparperit ja sekoita joukkoon perunajauhot. Sekoita käsin taikinan joukkoon. Pyörittele taikina hyvin jauhotetulla leikkuulaudalla noin 30 cm:n pituiseksi tangoksi. Peitä kelmulla ja nosta jääkaappiin ainakin tunniksi.
    Viipaloi taikina 20 palaan ja nostele viipaleet pellille leivinpaperin päälle.
    Paista raparperi-kinuskikeksejä 200-asteisen uunin keskitasolla 16–18 minuuttia.
    Siirrä keksit leivinpaperin avulla tasaiselle alustalle jäähtymään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    373 kcal
  • hiilihydraattia
    46.2 g
  • rasvaa
    19 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

84% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin4
  • Helppo3
  • Hurmasin vieraat1
  • Opin uutta1
  • Ei maistunut1
  • Kaikki meni3
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Leivonta

Lisää suosikiksi

Tulosta