KATSOMASI RESEPTIT

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Raparpekoni

Viimekesän grillaushitistä versio 2.0

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 20 min

20 min
  • Kuori raparperit ja leikkaa noin 10cm pitkiksi paloiksi. Käytä tähän ohuita raparpereitä, tarvittaessa puolita raparperi myös pituussuunnassa.

    Hiero sokeri raparperien pintaan. Kääri ilmakuivattu kinkku tiukasta raparperien ympärille.

    Valmista savupaprika-aioli mittaamalla kaikki ainekset korkeaan ja kapeaan kulhoon (esim. sauvasekoittimen mukana tullut kulho). Laita sauvasekoitin kulhon pohjalle. Käynnistä sauvasekoitin ja nosta hitaasti ylöspäin kun majoneesi valmistuu. Nosta jääkaappiin maustumaan noin 15min ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa mausteita.

    Grillaa raparpereita kunnes ilmakuivattu kinkku on rapeaa ja raparperi on pehmeää. Mausta suolalla ja pippurilla.

    Tarjoile raparpekonit salaatin ja savupaprika-aiolin kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    388 kcal
  • hiilihydraattia
    3.2 g
  • rasvaa
    41.9 g
  • proteiinia
    0.4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    1.8 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta