KATSOMASI RESEPTIT
Ranskalainen sinappisilli
GL

Resepti: Maku 04/2016

Ranskalainen sinappisilli

Resepti: Maku 04/2016

Ranskalainen sinappisilli

Purkillisesta tavallisia sillipaloja syntyy jalostamalla juhlasilliä. Ranskalainen sinappisilli sopii juhlapöytään vuoden ympäri!

ARVIOI
3.5

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Valmista ranskalainen sinappisilli näin:

    Kaada sillipalat siivilään, huuhtaise ja valuta hyvin. Puolita palat.

    Silppua maustekurkut hyvin pieniksi. Sekoita kaikki kastikkeen ainekset keskenään. Lisää joukkoon silli.

    Anna ranskalaisen sinappisillin maustua yön yli kylmässä.

VINKKI

Purkkisillin sijaan voit käyttää sinappisilliin myös matjessillifileitä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    130 kcal
  • hiilihydraattia
    8.5 g
  • rasvaa
    8.5 g
  • proteiinia
    4.5 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    3.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vappu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta