KATSOMASI RESEPTIT
Ramenkeitto
GL
MA

Resepti: Maku 01/2017

Ramenkeitto

Resepti: Maku 01/2017

Ramenkeitto

Ramenkeitto on lämmittävä japanilainen nuudelikeitto, joka nautitaan perinteisesti kulhosta ryystämällä. Kun teet ramenkeiton riisinuudeleista, se on gluteeniton. Muussa tapauksessa voit käyttää vehnäpohjaisia ramen-nuudeleita.

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Keitä ramenkeitto näin:

    Mittaa kattilaan vesi, fondi, teriyakikastike ja misotahna. Keitä kannen alla viitisen minuuttia.

    Viipaloi chili ja kevätsipulit. Kuori ja suikaloi porkkanat. Poista lehtikaalista paksu ruoti ja suikaloi kaali.

    Paista broilerit pannulla öljyssä kypsiksi. Mausta teriyakikastikkeella. Leikkaa fileet reiluiksi suikaleiksi.

    Lisää liemeen chili, sipulit ja porkkanat. Keitä 5 minuuttia. Lisää riisinuudelit ja lehtikaali ja hauduta vielä 2 minuuttia, kunnes nuudelit pehmenevät.

    Annostele ramenkeitto kulhoihin. Nosta päälle broileriviipaleita ja munanpuolikkaita.

    Viimeistele korianterilla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    134 kcal
  • hiilihydraattia
    14.9 g
  • rasvaa
    5.8 g
  • proteiinia
    5.4 g
  • kuitua
    1.3 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

gluteeniton, maidoton


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta