KATSOMASI RESEPTIT
Raikas sitruunasilli
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2016

Raikas sitruunasilli

Resepti: Maku 04/2016

Raikas sitruunasilli

Kaipaatko silliisi raikkautta? Testaa tämä kirpeän sitruunainen silli, joka maustuu kunnolla vähintään vuorokauden.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 2 vrk

yli 2 vrk
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
2 vrk
  • Valmista sitruunasilli näin:

    Liota suolaisia sillifileitä kylmässä vedessä 2–4 tuntia. Kevytsuolatuille fileille riittää huuhtominen.

    Paloittele sillifileet haarukkapaloiksi. Lado palat purkkiin kerroksittain sitruunaviipaleiden kanssa.

    Kiehauta vesi, sokeri, sitruunamehu, etikka ja mausteet kattilassa. Anna liemen jäähtyä ja kaada se sillipalojen päälle. Anna maustua viileässä 1–2 vuorokautta.

    Koristele sitruunasilli tillillä tai sitruunamelissalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    173 kcal
  • hiilihydraattia
    11.8 g
  • rasvaa
    10.3 g
  • proteiinia
    7.2 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    6.9 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Vappu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta