Rahkatorttu (Hapukoortort)

Resepti: Maku 04/2005

Rah­ka­tort­tu (Ha­pu­koor­tort)

Resepti: Maku 04/2005

Rah­ka­tort­tu (Ha­pu­koor­tort)

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Vatkaa pehmeä voi sekä sokeri vaahdoksi. Vatkaa joukkoon muna. Lisää raastettu sitruunankuori sekä vehnäjauhot, joihin olet sekoittanut leivinjauheen.

    Vuoraa pyöreä irtopohjavuoka tai piirakkavuoka leivinpaperilla. Painele taikina jauhotetuin sormin vuoan pohjalle sekä reunoille muutaman sentin korkeudelle. Nosta vuoka jääkaappiin tai pakastimeen siksi aikaa, kun teet täytteen.

    Pane uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Sekoita täytteen aineet, lukuun ottamatta manteleita, huolellisesti keskenään. Kaada täyte pohjalle, tasoita ja asettele manteleita koristeeksi.

    Paista rahkapiirakkaa noin tunti, kunnes rahkatäyte on kohonnut ja aavistuksen ruskettunut, ja rahkapiirakan reunat ovat saaneet väriä.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    346 kcal
  • hiilihydraattia
    40.7 g
  • rasvaa
    15.6 g
  • proteiinia
    10.1 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

  • 04.11.2013

    Vierailija

    Hapukoor ja maitorahka on TOTALLY 2 eri asiaa... if you dont know anything about estonia cooking petter dont add anything ...

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta