Raclette

Resepti: Maku 06/2007

Raclet­te

Resepti: Maku 06/2007

Raclet­te

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

25 min
  • Paloittele raclettejuusto tukeviksi viipaleiksi. Asettele maustekurkut, hillosipulit, herkkusienet ja tomaatit pieniin kulhoihin joko kokonaisina tai paloiteltuina. Pane kulhoihin myös kinkku ja salami. Keitä tai höyrytä perunat ja parsakaali, ja nosta ne tarjoilukulhoihin.

    Nosta kulhot pöytään racleten ympärille. Ruskista makkarat ja katkaravunpyrstöt racleten päällä ja sulata juusto pannuissa.

    Kerää lautaselle lempiherkkujasi ja valuta päälle raclettejuustoa. Mausta halutessasi esimerkiksi paprikajauheella, currylla ja myllystä rouhitulla mustapippurilla.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    1397 kcal
  • hiilihydraattia
    15.1 g
  • rasvaa
    103.6 g
  • proteiinia
    102.6 g
  • kuitua
    3.9 g
  • suolaa
    7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

talvi


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta