KATSOMASI RESEPTIT
Raclet-uuniperunat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Raclet-uuniperunat

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Raclet-uuniperunat

Herkulliset täytetyt perunanpuolikkaat viimeistellään raclet-juustolla

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 35 min

1 t 35 min
{
AKTIIVINEN
1 t 20 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Pese rosamunda perunat hyvin ja pistele muutaman kerran haarukalla. Nosta perunat uunivuokaan ja paista kypsiksi 200 asteisessa uunissa noin tunnin verran.

    Anna perunoiden jäähtyä hetki. Puolita rosamunda perunat pituussuunnassa ja anna jäähtyä vielä hetki.

    Koverra lusikalla varovaisesti perunoiden sisusta kulhoon. Varo rikkomasta perunankuoria. Lisää kulhoon kerma, ranskankerma, kevätsipuli, hienonnetut yrtit ja pilkotut aurinkokuivatut tomaatit.  Sekoita täyte tasaiseksi ja mausta suolalla sekä pippurilla.

    Lusikoi täyte takaisin perunankuoriin ja viimeistele laittamalla raclet-juustoviipale täytetyn perunan pinnalle. Laita täytetyt perunanpuolikkaat takaisin uuniin 200 asteeseen noin 15-20 minuutiksi tai kunnes raclet-juusto on kullankeltainen pinnalta.

    Tarjoa täytetyt perunanpuolikkaat mimis saalaattiversojen kera.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
  • hiilihydraattia
  • rasvaa
  • proteiinia
  • kuitua
  • suolaa
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta