Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)
MU
MA
GL

Resepti: Maku 04/2012

Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)

Resepti: Maku 04/2012

Pustan perunat (Hortobágyi krumpli)

ARVIOI
0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 35 min

35 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
20 min
  • Kuori perunat. Keitä ne kypsiksi lihaliemessä.

    Paloittele jäähtyneet perunat ja paista öljyssä ruskeiksi ja rapeiksi. Kääntele joukkoon sipulit.

    Mausta paprikalla, chilillä ja suolalla.

    Tarjoa Pustan perunat lampaanliha-paprikahöystön eli pörköltin kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    170 kcal
  • hiilihydraattia
    26.7 g
  • rasvaa
    4.9 g
  • proteiinia
    3.6 g
  • kuitua
    2.3 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta