KATSOMASI RESEPTIT
Puolukkarahka – perinteinen suomalainen jälkiruoka
GL
MU

Resepti: Minna Nevalainen

Puolukkarahka – perinteinen suomalainen jälkiruoka

Resepti: Minna Nevalainen

Puolukkarahka – perinteinen suomalainen jälkiruoka

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 10 min

10 min
  • Vaahdota kerma ja lisää joukkoon valutettu maitorahka ja muut ainekset. Sekoita tasaiseksi.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    148 kcal
  • hiilihydraattia
    10.1 g
  • rasvaa
    10 g
  • proteiinia
    4.1 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (3)

89% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin7
  • Helppo7
  • Hurmasin vieraat5
  • Opin uutta3
  • Ei maistunut3
  • Kaikki meni4
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Marjat

Lisää suosikiksi

Tulosta