KATSOMASI RESEPTIT
Puolukkapullat Olga Temosen luottoreseptillä

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Puolukkapullat Olga Temosen luot­to­re­sep­til­lä

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Puolukkapullat Olga Temosen luot­to­re­sep­til­lä

Olga Temonen leipoo puolukkapullat vaaleista spelttijauhoista ja intiaanisokerista. Pullat kannattaa paistaa muffinivuoissa, sillä runsas täyte valuu muuten pellille.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 kpl

Pullataikina

Täyte

Voitelu

Pinnalle

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
1 t 45 min
  • Murenna hiiva kulhon pohjalle. Lisää kädenlämpöinen maito, sokeri, kardemumma ja suola. Riko joukkoon munat ja sekoita hyvin. Lisää jauhot samalla sekoittaen. Lisää myös pehmeä voi ja vaivaa taikinaa käsin, kunnes se on kimmoisaa ja alkaa irrota käsistä. Lisää tarvittaessa jauhoja. Kohota taikinaa 1/2–1 tuntia.

    Valmista täyte. Kääntele tomu-sokeri ja vaniljasokeri pehmeän voin joukkoon.

    Vaivaa taikinasta kuplat pois. Kauli taikina suureksi levyksi jauhoja apuna käyttäen. Levitä päälle voi-sokeriseos ja puolukat. Kääri levy tiukaksi rullaksi ja leikkaa se noin kolmen sentin levyisiksi paloiksi. Nosta palat isoihin muffinivuokiin. Anna pullien kohota vähintään puoli tuntia.

    Voitele puolukkapullat munalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 200-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia pullien koosta riippuen.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

kappale
100 g
  • energiaa
    435 kcal
  • hiilihydraattia
    33.6 g
  • rasvaa
    33.1 g
  • proteiinia
    1.3 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    1.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Puolukka, Marjat, Pulla


Laatinut:

Kuva:

Elvi Rista

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Marjat

    Lisää suosikiksi

    Tulosta