KATSOMASI RESEPTIT
Puolukka-valkosuklaakakku

Resepti: Maku 06/2015

Puolukka-val­ko­suklaa­kak­ku

Resepti: Maku 06/2015

Puolukka-val­ko­suklaa­kak­ku

Lukijamme Riitan sekoittamalla valmistettava valkosuklaa-puolukkakakku on uskomattoman helppo ja hyvä! Supermehevä puolukkainen kahvikakku saa lempeän makunsa kakun sisälle sulaneista valkosuklaasattumista.  

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 45 min

1 t 45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Sekoita kermaviili ja munat jäähtyneen voisulan joukkoon.

    Rouhi valkosuklaa.

    Sekoita vehnäjauhot, sokeri, valkosuklaarouhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.

    Kaada voi-kermaviili-munaseos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi.

    Sekoita lopuksi taikinaan puolukat. Vältä turhaa sekoittamista.

    Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (tilavuus 2 l). Tasoita pinta.

    Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 1 t 10 min, kunnes kakku on tikulla kokeiltaessa kypsä.

    Kumoa kakku hieman jäähtyneenä tarjoiluvadille.

    Koristele valkosuklaa-puolukkakakku vasta täysin jäähtyneenä sulatetulla valkosuklaalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    326 kcal
  • hiilihydraattia
    39.4 g
  • rasvaa
    16.3 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (35)

94% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin78
  • Helppo64
  • Hurmasin vieraat46
  • Opin uutta14
  • Ei maistunut14
  • Kaikki meni47
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
  • 24.12.2016

    Vierailija

    Hyvä, helppo ja selkeä resepti. Leivoin taaperon kanssa ja lopputulos oli onnistunut vaikka aina välillä tulikin keskeytyksiä pikkuleipurin myötä.

    • Onnistuin
    • 23.12.2016

      Vierailija

      Tosi hyvä kakku

      • Onnistuin
      • 22.12.2016

        She65

        minulta löytyisi pakkasesta karpaloita, kävisiköhän ne tähän?

        • Karpalot sopivat tähän maultaan hyvin. Ne ovat isompia ja vetisempiä, joten niitä kannattaa ehkä laittaa vähän vähemmän, jottei kakku lässähdä. Kotimaiset pakastekarpalot voi sujauttaa kakkuun sellaisenaan, mutta jumbokokoiset ulkomaiset kannattaa halkaista, etteivät sattumat jää liian isoiksi ja kastele taikinaa. Jäisinä ne halkeavatkin helposti veitsellä.
          Tule toki kertomaan, miten onnistuit!

      • 21.12.2016

        Vierailija

        Superhyvä!

        • Onnistuin
        • Helppo
        • Hurmasin vieraat
        • Kaikki meni
        Lisää kommentteja (31)

        Kommentoi

        Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

        Lisää aiheesta: Marjat

        Lisää suosikiksi

        Tulosta