KATSOMASI RESEPTIT
Puolukka-valkosuklaakakku

Resepti: Maku 06/2015

Puolukka-val­ko­suklaa­kak­ku

Resepti: Maku 06/2015

Puolukka-val­ko­suklaa­kak­ku

Lukijamme Riitan sekoittamalla valmistettava valkosuklaa-puolukkakakku on uskomattoman helppo ja hyvä! Supermehevä puolukkainen kahvikakku saa lempeän makunsa kakun sisälle sulaneista valkosuklaasattumista.  

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 palaa

Koristelu

Tee näin 1 t 45 min

1 t 45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Sulata voi ja anna jäähtyä.

    Sekoita kermaviili ja munat jäähtyneen voisulan joukkoon.

    Rouhi valkosuklaa.

    Sekoita vehnäjauhot, sokeri, valkosuklaarouhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe keskenään.

    Kaada voi-kermaviili-munaseos kuivien aineiden joukkoon. Sekoita tasaiseksi.

    Sekoita lopuksi taikinaan puolukat. Vältä turhaa sekoittamista.

    Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan (tilavuus 2 l). Tasoita pinta.

    Paista kakkua 175-asteisen uunin alatasolla noin 1 t 10 min, kunnes kakku on tikulla kokeiltaessa kypsä.

    Kumoa kakku hieman jäähtyneenä tarjoiluvadille.

    Koristele valkosuklaa-puolukkakakku vasta täysin jäähtyneenä sulatetulla valkosuklaalla.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    326 kcal
  • hiilihydraattia
    39.4 g
  • rasvaa
    16.3 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    1.2 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (38)

93% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin90
  • Helppo73
  • Hurmasin vieraat56
  • Opin uutta19
  • Ei maistunut17
  • Kaikki meni56
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (34)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Marjat

Lisää suosikiksi

Tulosta