KATSOMASI RESEPTIT
Puolukka-kookosmurupiirakka

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Puolukka-koo­kos­mu­ru­pii­rak­ka

Resepti: Kaneli ja Sokeri 02/2016

Puolukka-koo­kos­mu­ru­pii­rak­ka

Murut ovat parasta! Tämän puolukkapiirakan koukku on paksu ja rapea kookosmurukerros.

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

25 palaa

Pohja

Täyte

Kookosmuru

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Vatkaa pehmeä voi ja fariinisokeri kuohkeaksi. Lisää munat yksitellen, edelleen vatkaten. Lisää ranskankerma.

    Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet ja sekoita ne nopeasti taikinaan.

    Levitä taikina kahden pyöreän piirakkavuoan (à Ø 20–22 cm) pohjalle tai leivinpaperin päälle uunipellille.

    Sekoita puolukoihin sokeri ja perunajauhot. Ripottele puolukat pohjan päälle. Nypi kookosmurun ainekset kulhossa yhteen. Ripottele muru taikinan ja puolukoiden päälle.

    Paista piirakkaa 200-asteisen uunin alatasolla 30–40 minuuttia vuoan koosta riippuen, kunnes murupinta saa kauniin värin ja piirakka on kypsä.

    Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön tai -kastikkeen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

pala
100 g
  • energiaa
    359 kcal
  • hiilihydraattia
    43.8 g
  • rasvaa
    18.1 g
  • proteiinia
    5.1 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta