KATSOMASI RESEPTIT
Puolikuivatut tomaatit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Puolikuivatut tomaatit

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Puolikuivatut tomaatit

Talvitomaatteihin saa rutkasti lisää makua kuivaamalla tomaatteja uunissa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 4 t 5 min

4 t 5 min
{
AKTIIVINEN
5 min
PASSIIVINEN
4 t
  • Puolita tomaatit ja asettele leikkauspinta ylöspäin uunivuokaan tai pellille. Ripottele pinnalle sormisuolaa. Laita uunivuoka 100 asteiseen uuniin 4 tunniksi. Anna tomaattien jäähtyä. Tarjoile sellaisenaan, lisää tomaatteja salaattiin tai voit vielä kuivattamisen lisäksi marinoida tomaatit.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
  • hiilihydraattia
  • rasvaa
  • proteiinia
  • kuitua
  • suolaa
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

tomaatti, salaatti


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta