KATSOMASI RESEPTIT
Punssikakku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Punssikakku

Resepti: Perinneruokaa prkl

Punssikakku

Arrakkipunssilla maustettu kuivakakku on hienostunut tarjottava kahvipöytään.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

30 viipaletta

kuorrute

Tee näin 1 t 20 min

1 t 20 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään.

    Vaahdota pehmeä voi ja sokeri toisessa kulhossa. Sekoita kananmunat yksitellen sokeri-voivaahtoon koko ajan vatkaten.

    Lisää lopuksi jauhoseos ja arrakkipunssi vuorotellen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

    Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun kakkuvuokaan ja paista kakkua 175 asteisessa uunissa 45-55 minuuttia. Kumoa kakku ja anna jäähtyä.

    Valmista kuorrute vatkaamalla keskenään voi, tuorejuusto, tomusokeri, arrakkipunssi ja vaniljasokeri.

    Kuorruta kakku kauttaaltaan ja nosta jääkaappiin jäähtymään. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

viipale
100 g
  • energiaa
    444 kcal
  • hiilihydraattia
    56.9 g
  • rasvaa
    21.8 g
  • proteiinia
    3 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta