KATSOMASI RESEPTIT
Punaviinisipulit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pu­na­vii­ni­si­pu­lit

Resepti: Perinneruokaa prkl

Pu­na­vii­ni­si­pu­lit

Nämä ihanat punaviinissä marinoidut sipulit sopivat loistavasti lisäkkeeksi kalaruoalle. Ne hautuvat uunipussissa kypsiksi ilman sotkua.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori sipulit ja laita ne uunipussiin. Lisää päälle punaviini ja mausteet.

    Sulje pussi ja leikkaa pussiin höyryaukko. Paista 30 minuuttia 200 asteessa.

    Tarjoile esimerkiksi kalan lisäkkeenä. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    124 kcal
  • hiilihydraattia
    16.9 g
  • rasvaa
    0.1 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0.4 g
  • suolaa
    2.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

punaviini, sipulit, lisäke


    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta