Punaviinikastike
MU

Resepti: Maku 08/2005

Pu­na­vii­ni­kas­ti­ke

Resepti: Maku 08/2005

Pu­na­vii­ni­kas­ti­ke

ARVIOI
3.9

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 30 min

30 min
  • Kaada viini ja lihaliemi kattilaan, lisää mausteet, pilkottu sipuli ja porkkana (ja pieni pala kanelitankoa). Anna kiehua hiljaa poreillen 15–20 minuuttia.

    Siivilöi liemi ja tarkista, että sitä on noin 4 desiä. Lisää tarvittaessa punaviiniä tai lihalientä. Sekoita jauhot pieneen viini- tai vesitilkkaan ja kaada seos liemeen koko ajan sekoittaen. Anna kypsyä noin 5 minuuttia. Lisää siirappi ja voinokareet voimakkaasti vatkaten punaviinikastikkeen joukkoon.

    Punaviinikastike maistuu tummien liharuokien ja riistan kanssa.
    •Katajanmarja-pippurikastike: Lisää 1 tl rouhittuja katajanmarjoja ja 1 tl rouhittuja pippureita.

    •Karpalo-punaviinikastike: Lisää 2 rkl karpalohyytelöä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.9
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    110 kcal
  • hiilihydraattia
    7.5 g
  • rasvaa
    3.8 g
  • proteiinia
    2.7 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    0.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

munaton


Laatinut:

Kuva:

Juhani Salonen

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta