Punastuneet sienet
MU
MA
GL

Resepti: Maku 06/2010

Pu­nas­tu­neet sie­net

Resepti: Maku 06/2010

Pu­nas­tu­neet sie­net

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

12 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
12 t
  • Puhdista sienet. Puolita isot, tai leikkaa neljään osaan. Pienet voivat jäädä kokonaisiksi. Kiehauta kattilassa mehu, etikka ja mausteet. Kaada kuuma marinadi sienten päälle kulhoon. Anna maustua vähintään pari tuntia tai yön yli. Tarjoa punastuneet sienet kasvissyöjän juhlapöydässä.

VINKKI

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    24 kcal
  • hiilihydraattia
    4 g
  • rasvaa
    0.2 g
  • proteiinia
    0.8 g
  • kuitua
    1.1 g
  • suolaa
    0.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta