Punasipulihilloke
MU
MA
GL

Resepti: Maku 04/2005

Pu­na­si­pu­li­hil­lo­ke

Resepti: Maku 04/2005

Pu­na­si­pu­li­hil­lo­ke

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Silppua sipulit ja kuullota ne oliiviöljyssä. Lisää joukkoon loput ainekset ja anna hautua noin puoli tuntia eli kunnes seos on muuttunut hillokemaiseksi. Tarjoa punasipulihilloke grillatun porsaanfileen kanssa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    111 kcal
  • hiilihydraattia
    8.7 g
  • rasvaa
    6.8 g
  • proteiinia
    0.5 g
  • kuitua
    0.6 g
  • suolaa
    4.7 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Laatinut:

Kuva:

Martti Leppä

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta