Punakaalisupikkaat
MA

Resepti: Maku 08/2006

Pu­na­kaa­li­su­pik­kaat

Resepti: Maku 08/2006

Pu­na­kaa­li­su­pik­kaat

ARVIOI
4.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 45 min

2 t 45 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t 15 min
  • Kuumenna uuni 175 asteeseen. Mittaa vehnäjauhoja lukuun ottamatta kaikki täytteen aineet uunipataan tai -vuokaan. Jos pata on pienehkö, voit kuullottaa kaalisuikaleet ensin liedellä öljyssä, jotta kaali menee kasaan.

    Kypsennä punakaalitäytettä uunissa 2 tuntia. Kääntele seosta silloin tällöin. Sekoita lopuksi kypsän täytteen joukkoon vehnäjauhot ja jäähdytä seos.

    Kauli ruistaikina jauhotetulla leivinpöydällä muutaman millin paksuiseksi levyksi. Ota taikinasta pyöreän (Ø 10 cm) muotin avulla 16 pyörylää.

    Nosta jokaiselle pyörylälle 1 rkl täytettä, sivele reunat vedellä ja taita puolikuiksi. Paina supikkaiden reunat haarukalla huolellisesti kiinni.

    Nostele supikkaat leivinpaperoiduille uunipelleille, voitele munalla ja ripottele pintaan siemeniä sekä hiukan suolahiutaleita.

    Paista punakaalisupikkaita 250-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

    Tarjoa punakaalisupikkaat lihaliemen seurana.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    136 kcal
  • hiilihydraattia
    20.1 g
  • rasvaa
    3.9 g
  • proteiinia
    4.6 g
  • kuitua
    4.5 g
  • suolaa
    3.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta