KATSOMASI RESEPTIT
Punakaali-taatelisalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 01/2017

Punakaali-taa­te­li­sa­laat­ti

Resepti: Maku 01/2017

Punakaali-taa­te­li­sa­laat­ti

Punakaalisalaatti saa makeutta taateleista ja hunajalla maustetuista sipuleista. Granaattiomena ja itämainen mauste, sumakki tuovat raikkautta.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

10 annosta

Kastike

Makeat sipulit

Lisäksi

Tee näin 30 min

30 min
  • Viipaloi punakaali ohuiksi suikaleiksi mandoliinileikkurilla tai veitsellä.

    Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja hiero kaaleihin.

    Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi. Kuullota ne öljyssä pehmeiksi. Mausta hunajalla.

    Irrottele granaattiomenan siemenet. Saksi taatelit muutamaan osaan ja poista kivet. Silppua minttu ja korianteri.

    Sekoita salaatin kaikki ainekset keskenään.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    471 kcal
  • hiilihydraattia
    41 g
  • rasvaa
    34.1 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    2.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta