KATSOMASI RESEPTIT
Punakaali-granaattiomenasalaatti
GL
MA
MU

Resepti: Maku 08/2016

Punakaali-gra­naat­tio­me­na­sa­laat­ti

Resepti: Maku 08/2016

Punakaali-gra­naat­tio­me­na­sa­laat­ti

Punakaalin ja granaattiomenan yhdistelmä hivelee makunystyröitä! Salaatin juju on kaalisuikaleissa, joita raakakypsytetään suolattuna tunnin verran.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Ohjeella valmistuu 6–8 annosta salaattia.

    Huuhtele punakaali. Poista uloimmat kuivat ja vaurioituneet lehdet.

    Leikkaa punakaali mandoliinilla, vihannesleikkurilla tai terävällä veitsellä ohuiksi suikaleiksi.

    Siirrä kaalisuikaleet kulhoon ja ripottele väliin suolaa. Anna maustua huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Suola maustaa kaalin ja irrottaa nestettä, jolloin kaalisuikaleet pehmenevät ja ”raakakypsyvät”.

    Valuta kaali siivilässä.

    Huuhtele, kuori ja leikkaa omenat hienoiksi suikaleiksi.

    Halkaise granaattiomena ja irrota siemenet.

    Yhdistä kaali- ja omenasuikaleet, granaattiomenan siemenet ja rouhitut mantelit.

    Yhdistä sitrusvinegretin ainekset. Valuta vinegretti kaalisalaatin joukkoon.

    Anna salaatin maustua jääkaapissa peitettynä hetken ennen tarjoamista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    369 kcal
  • hiilihydraattia
    0.9 g
  • rasvaa
    40.4 g
  • proteiinia
    0.2 g
  • kuitua
    0.1 g
  • suolaa
    5.7 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Salaatti

    Lisää suosikiksi

    Tulosta