KATSOMASI RESEPTIT
Punajuurisalaatti tuoreilla yrteillä
GL
MA
MU

Resepti: Maku 04/2015

Pu­na­juu­ri­sa­laat­ti tuoreilla yrteillä

Resepti: Maku 04/2015

Pu­na­juu­ri­sa­laat­ti tuoreilla yrteillä

Punajuurista, punakaalista ja omenoista valmistuu hurmaavan värinen salaatti grillatun lihan kaveriksi. Tuoreet yrtit viimeistelevät raikkaan punajuurisalaatin.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Keitä punajuuret kuorineen kypsiksi (noin 45 minuuttia) ja jäähdytä ne kylmässä vedessä.

    Huuhtele ja silppua punakaali. Kuori ja raasta omenat. Sekoita kaalisuikaleet ja omenaraaste.

    Lisää sitruunamehu ja oliiviöljy ja sekoita.

    Kuori punajuuret ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Sekoita salaatin ainekset ja viimeistele tuoreilla yrteillä.

    Tarjoa grillatun possun sisäfileen ja vaahterasiirappisen bbq-kastikkeen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    54 kcal
  • hiilihydraattia
    4.8 g
  • rasvaa
    3.3 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    1.7 g
  • suolaa
    26.8 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta