KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuripiiras à la Marika

Resepti: Maku 06/2005

Pu­na­juu­ri­pii­ras à la Marika

Resepti: Maku 06/2005

Pu­na­juu­ri­pii­ras à la Marika

Lukijamme Marikan punajuuripiiraassa on upean pinkki väri ja mehevä sinihomejuustolla ryyditetty täyte. Kosteaan piirakkaan uppoaa myös kesäkurpitsaa ja sipulia, todellinen satokauden hyödyntäjä siis! 

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Taikina

Täyte

Tee näin 1 t 25 min

1 t 25 min
{
AKTIIVINEN
40 min
PASSIIVINEN
45 min
  • Valmista punajuuripiiras näin:

    Sekoita taikinan kuivat aineet keskenään. Nypi joukkoon pehmeä rasva ja lisää lopuksi vesi. Puristele seos tasaiseksi.

    Voitele Ø 24 sentin irtopohjavuoka. Painele taikina jauhotetuin sormin vuoan pohjalle ja reunoille. Nosta vuoka jääkaappiin odottamaan.

    Raasta punajuuret ja kesäkurpitsa karkeaksi ja hienonna sipulit. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota siinä kasvikset. Lisää mausteet ja jäähdytä seos.

    Kuumenna uuni 200 asteeseen.

    Kumoa punajuuriseos pohjalle ja ripottele päälle paloiteltu sinihomejuusto.

    Sekoita ruokakerma, munat ja suola keskenään ja kaada seos piirakan päälle.

    Paista punajuuripiirasta noin 45 minuuttia.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    143 kcal
  • hiilihydraattia
    8.9 g
  • rasvaa
    9.8 g
  • proteiinia
    4.4 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

syksy, kasvis


Laatinut:

Kuva:

Mika Haaranen

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta