KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuripihvit

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pu­na­juu­ri­pih­vit

Resepti: Tyrniä ja tyrskyjä

Pu­na­juu­ri­pih­vit

Herkulliset ja mehevät punajuuripihvit sopivat pöytään ympäri vuoden, kesällä kaveriksi raikas salaatti ja talvella tuhti kermaperuna-annos.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 55 min

55 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
40 min
  • Silppua sipuli, raasta punajuuret, sekoita ainekset keskenään. Muotoile taikinasta pihvejä ja paista 180 asteessa kypsiksi vajaa puolisen tuntia. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    201 kcal
  • hiilihydraattia
    0.7 g
  • rasvaa
    14.7 g
  • proteiinia
    16.6 g
  • kuitua
    0.3 g
  • suolaa
    1.5 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta