Punajuuriletut eli punaisen paronin räiskäleet

Resepti: Maku 05/2008

Pu­na­juu­ri­le­tut eli pu­nai­sen pa­ro­nin räis­kä­leet

Resepti: Maku 05/2008

Pu­na­juu­ri­le­tut eli pu­nai­sen pa­ro­nin räis­kä­leet

Lisää suosikiksi

Tulosta

Ainekset

20 annosta

Tee näin

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
2 t
PASSIIVINEN
30 min
  • Vatkaa juuressoseen joukkoon munat, puolet maidosta sekä ohra- ja hiivaleipäjauhot.

    Sekoita tasaiseksi. Lisää loput maidosta ja mausta suolalla, rakuunalla ja hunajalla. Anna taikinan turvota vähintään 30 minuuttia.

    Paista taikinasta ohuita punanjuuriräiskäleitä. Tarjoa punajuuriräiskäleiden kanssa kermaviilikastiketta ja keitettyjä perunoita.

    •Taikinasta on helppo valmistaa myös meheviä juurespihvejä. Lisää taikinan joukkoon 1 dl ruiskorppujauhoja ja 1 dl palsternakkaa, porkkanaa tai jotain muuta juuresta hienoksi raastettuna. Paista punajuuriletut ohukaispannulla miedolla lämmöllä molemmin puolin.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    112 kcal
  • hiilihydraattia
    16.7 g
  • rasvaa
    2.5 g
  • proteiinia
    5.2 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

lapsiperhe


Laatinut:

Kuva:

Timo Villanen

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta