Punajuuri-vuohenjuustovuoka
MU
GL

Resepti: Maku 04/2009

Pu­na­juu­ri-vuo­hen­juus­to­vuo­ka

Resepti: Maku 04/2009

Pu­na­juu­ri-vuo­hen­juus­to­vuo­ka

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

1 t 15 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Keitä punajuuret vedessä kypsiksi tai käytä kaupan valmiiksi keitettyjä kokonaisia punajuuria. Kuori punajuuret.

    Kuori ja viipaloi sipuli. Leikkaa myös punajuuret ja vuohenjuusto viipaleiksi.

    Levitä uunivuokaan vuorotellen punajuuria, sipulia, vuohenjuustoa, kalkkunasuikaleita ja timjamia. Valuta vuokaan hunaja ja ripottele sekaan pippuri.

    Paista punajuuri-vuohenjuustovuokaa 200-asteisessa uunissa noin puoli tuntia.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    299 kcal
  • hiilihydraattia
    13.2 g
  • rasvaa
    15.1 g
  • proteiinia
    26.9 g
  • kuitua
    3.4 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (1)

  • 23.08.2010

    Jennnnnnni

    Maistuu oikein hyvältä seuraavana päivänä, kun on saanut rauhassa seistä jääkaapissa jonkin aikaa! Käytin kalkkunan sijaan broileria, jonka paistoin sipulin kanssa ennen uuniin laittamista.

Kommentoi

Esikatselu

Lisää suosikiksi

Tulosta