KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-vuohenjuustopizza

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Punajuuri-vuo­hen­juus­to­pizza

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Punajuuri-vuo­hen­juus­to­pizza

Punajuuri <3 vuohenjuusto

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin yli 1 vrk

yli 1 vrk
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 vrk
  • Liota hiiva ja suola 37 asteiseen veteen. Vaivaa vehnäjauhot joukkoon. Alusta taikinaa 7 minuuttia. Lisää öljy ja jatka vaivaamista 5 minuuttia. Peitä kulho ja anna kohota jääkaapissa yön yli, noin 15-20 tuntia.
    Vaivaa pizzataikinasta ilmakuplat pois. Jaa taikina kahteen osaan ja jauhota niin ettei taikina tartu. Kaulitse taikinat ohuiksi pizzapohjiksi.
    Nosta pizzapohjat leivinpaperilla peitetyille pelleille. Levitä ranskankerma pizzapohjille. Ripotte juustoraaste.
    Viipaloi vuohenjuusto 1 cm paksuisiksi kiekoiksi.
    Asettele vuohenjuustokiekot ja viipaloidut punajuuret pizzapohjille.
    Lisää rosmariinin lehdet pizzoihin.
    Paista pizzoja 250 asteessa noin 15 min tai kunnes pizzan pohja on rapea ja pinta saanut kullanruskeaa väriä.
    Viimeistele pizzat mustapippurilla ja valkosipuliöljyllä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    0 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    0 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    2.6 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta