KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri Tarte Tatin

Resepti: Perinneruokaa prkl

Punajuuri Tarte Tatin

Resepti: Perinneruokaa prkl

Punajuuri Tarte Tatin

Punajuuresta syntyy herkullinen Tarte Tatin, jonka päälle viipaloidaan lopuksi vuohenjuustoa - täydellinen yhdistelmä!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 10 min

1 t 10 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Kuori ja viipaloi punajuuret noin 0,5 cm paksuisiksi viipaleiksi. Voitele noin 20 cm halkaisijaltaan oleva valurautapannu tai mikä tahansa samaa kokoluokkaa oleva vuoka.

    Lisää voin päälle timjamin oksat. Asettele punajuuriviipaleet pannuun hieman päällekkäin renkaiksi, kunnes pinta on täysin peitossa. Lisää päälle hunajaa ja suolaa. Paista noin 30 minuttia 200 asteessa. 

    Valmista taikina sekoittamalla vehnäjauhot, suola ja leivinjauhe keskenään. Lisää vesi ja oliiviöljy ja sekoita hyvin. Muotoile jauhojen avulla taikinasta pannun kokoinen levy.

    Ota pannu uunista 30 minutin jälkeen ja lisää päälle taikinalevy. Paista vielä 25-30 minuuttia 200 asteessa.

    Kumoa Tarte Tatin lautaselle ja lisää päälle vuohenjuusto viipaleita.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    222 kcal
  • hiilihydraattia
    27.9 g
  • rasvaa
    10.8 g
  • proteiinia
    3.1 g
  • kuitua
    1.8 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta