KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-suklaakakku

Resepti: Maku 04/2010

Punajuuri-suklaakakku

Resepti: Maku 04/2010

Punajuuri-suklaakakku

Punajuuri tekee suklaakakusta ihanan kostean ja mehevän. Piilota punajuuret kakkutaikinaan ja leivo päiväkahveille tämä herkullinen punajuuri-suklaakakku!

ARVIOI
4.3

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 30 min

2 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista mehevä punajuuri-suklaakakku näin:

    Sulata suklaa mikrossa tai vesihauteessa. Vaahdota huoneenlämpöiset munat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään.

    Lisää munavaahtoon jauhoseos, rasva, hyvin hienoksi raastetut punajuuret ja vähän jäähtynyt sulatettu suklaa. Sekoita taikina tasaiseksi.

    Kaada taikina irtopohjavuokaan (Ø 26 cm), johon olet pingottanut leivinpaperin.

    Paista kakkua 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia. Jäähdytä punajuuri-suklaakakku.

    Sulata kuorrutuksen suklaa. Sekoita mukaan siivilöity tomusokeri ja smetana.

    Levitä kuorrutus jäähtyneelle kakulle ja koristele mantelirouheella.

    Tarjoa punajuuri-suklaakakku mieluiten huoneenlämpöisenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    375 kcal
  • hiilihydraattia
    41.8 g
  • rasvaa
    21 g
  • proteiinia
    4.7 g
  • kuitua
    2.2 g
  • suolaa
    0.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Avainsanat:

Suklaa


Laatinut:

Kuva:

Satu Nyström

Kommentit (23)

88% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin20
  • Helppo9
  • Hurmasin vieraat14
  • Opin uutta6
  • Ei maistunut4
  • Kaikki meni8
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat
Lisää kommentteja (19)

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Suklaa

Lisää suosikiksi

Tulosta