KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-siskonmakkarakeitto

Resepti: Perinneruokaa prkl

Punajuuri-sis­kon­mak­ka­ra­keit­to

Resepti: Perinneruokaa prkl

Punajuuri-sis­kon­mak­ka­ra­keit­to

Tämä helppo borssikeitto saa makunsa etikkapunajuurista, siskonmakkarasta ja tuorekurkusta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 40 min

40 min
{
AKTIIVINEN
10 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuullota kattilassa hienonnetut sipulit ja timjami.

    Kaada joukkoon punajuurisuikaleet liemineen. Lisää lihaliemi ja keitä noin 15 minuttia.

    Pursota siskonmakkaroista pieniä pullia keittoon ja anna kiehua vielä 15 minuuttia.

    Mausta keitto mustapippurilla ja hunajalla.

    Leikkaa tuorekurkusta noin 10 cm pala ja halkaise se. Poista siemenet lusikalla ja viipaloi kurkku ohuiksi siivuiksi. Lisää keittoon ja kiehauta.

    Tarjoa keitto smetanan ja hyvän leivän kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    55 kcal
  • hiilihydraattia
    7.9 g
  • rasvaa
    2.1 g
  • proteiinia
    1 g
  • kuitua
    1.6 g
  • suolaa
    0.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta