KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-sinihomejuustolaatikko
GL
MU

Resepti: Maku

Punajuuri-si­ni­ho­me­juus­to­laa­tik­ko

Resepti: Maku

Punajuuri-si­ni­ho­me­juus­to­laa­tik­ko

Punajuuri-sinihomejuustolaatikko maistuu niin joulukinkun, -kalkkunan kuin poronlihankin kanssa. Makea punajuuri ja vahva sinihomejuusto sopivat mainiosti yhteen.

ARVIOI
3.7

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 55 min

1 t 55 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Kuori punajuuret. Raasta ne karkeaksi raasteeksi esimerkiksi monitoimikoneella.

    Kuori ja hienonna sipuli. Kuullota se tilkassa öljyä.

    Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää riisi. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 minuuttia, kunnes vesi on imeytynyt riisiin.

    Sekoita joukkoon punajuuriraaste, sipuli, sinihomejuusto, kerma ja mausteet. Kaada seos voideltuun uunivuokaan.

    Kypsennä 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin 1 1/2 tuntia. Sekoita ainekset ja tasoita pinta paistamisen puolivälissä.

    Tarkista kypsyys ja anna vuoan vetäytyä hetki ennen tarjoamista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    72 kcal
  • hiilihydraattia
    8.6 g
  • rasvaa
    3.2 g
  • proteiinia
    1.5 g
  • kuitua
    1.5 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (2)

83% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin6
  • Hurmasin vieraat4
  • Ei maistunut4
  • Kaikki meni3
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää aiheesta: Joululaatikot

Lisää suosikiksi

Tulosta