Punajuuri-riistakäristys
GL
MU

Resepti: Maku 01/2012

Pu­na­juu­ri-riis­ta­kä­ris­tys

Resepti: Maku 01/2012

Pu­na­juu­ri-riis­ta­kä­ris­tys

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
15 min
  • Hienonna sipuli.

    Kuumenna puolet rasvoista paistinpannussa. Paista yksi käristyspala kerrallaan pakkauksen ohjeen mukaan. Siirrä ruskistuneet lihat pannun laidalle, lisää rasvaa ja ruskista toinen käristyspala samoin. Lisää sipuli ja anna kuullottua.

    Lisää vesi, punajuurisuikaleet, punajuurten liemi ja mausteet. Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia.

    Tarjoa punajuuri-riistakäristystä perunasoseen kanssa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    328 kcal
  • hiilihydraattia
    2.2 g
  • rasvaa
    18.2 g
  • proteiinia
    38.8 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    2.4 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta