KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-mozzarellalaatikko
GL
MU

Resepti: Maku 08/2016

Punajuuri-mozza­rel­la­laa­tik­ko

Resepti: Maku 08/2016

Punajuuri-mozza­rel­la­laa­tik­ko

Mozzarella ja yrtit tekevät kasvislaatikosta mehevän.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 1 t 15 min

1 t 15 min
  • Ohjeella valmistat 4–6 annosta punajuuri-mozzarellalaatikkoa.

    Kuori perunat ja punajuuret. Leikkaa hyvin ohuiksi viipaleiksi esimerkiksi mandoliinileikkurilla.

    Valuta ja viipaloi mozzarellat.

    Lado voidellun uunivuoan pohjalle ensin kerros perunoita.

    Ripottele perunoiden päälle osa suolasta, pippurista, yrteistä ja mozzarellasta. Lisää päälle kerros punajuurta ja mausteita. Jatka näin, kunnes kaikki kasvikset on käytetty.

    Kaada päälle lopuksi kerma. Peitä vuoka foliolla.

    Paista 175-asteisen uunin keskitasolla noin tunti. Poista folio. Jatka kypsentämistä puolisen tuntia, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarjoa laatikkoa lisäkkeenä.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    320 kcal
  • hiilihydraattia
    2.9 g
  • rasvaa
    33.9 g
  • proteiinia
    2 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    3.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Joululaatikot

    Lisää suosikiksi

    Tulosta