KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-kaalilaatikko

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Punajuuri-kaalilaatikko

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Punajuuri-kaalilaatikko

Kaalilaatikko muuttuu punastuttavan herkulliseksi punajuurella

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t

2 t
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t 30 min
  • Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi raasteeksi. Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi. Raasta omenat karkeaksi raasteeksi.

    Kuumenna pannulla tilkka öljyä kuullota sipuleita muutama minuutti. Lisää pannulle hienonnettu valkosipuli ja suikaloitu kaali, kuullota hetki.

    Voitele uunivuoka voilla. Kaada vuokaan sipulit, kaali, punajuuret, omenat, kaurarouhe ja yrtit. Sekoita hyvin keskenään ja mausta suolalla sekä pippurilla.

    Sekoita joukkoon ranskankerma. Liuota hunaja kuumaan kasvisliemeen ja lisää uunivuokaan.

    Paista punajuuri-kaalilaatikko tunti 200 asteessa tai 180 asteessa kiertoilmauunissa. Peitä punajuurikaalilaatikko leivinpaperilla jos pinta tummuu liikaa.

    Murenna fetajuusto ja ripottele punajuuri-kaalilaatikon pinnalle. Paista punajuuri-kaalilaatikkoa vielä 20-30 min.

    Anna punajuuri-kaalilaatikon jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    39 kcal
  • hiilihydraattia
    7.7 g
  • rasvaa
    0.7 g
  • proteiinia
    0.3 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    1.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Kommentit (1)

50% Tekisi uudestaan
  • Onnistuin1
  • Kaikki meni1
JÄRJESTÄ:
Uusimmat
Vanhimmat

Kommentoi

Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

Lisää suosikiksi

Tulosta