KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-fetapiirakka

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Punajuuri-fetapiirakka

Resepti: Keittiössä, kotona ja puutarhassa

Punajuuri-fetapiirakka

Punajuuri ja feta maistuvat herkullisilta piirakassa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 50 min

50 min
{
AKTIIVINEN
20 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista piirakkapohja nyppimällä voi, jauhot ja suola kulhossa. Lisää vesi ja muotoile taikinaksi. Voitele piirakkavuoka voilla ja painele taikina vuokaan sekä vuoan reunoille. Pistele pohja haarukalla. Paista pohjaa uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.

    Kuori ja kuutioi sipuli. Kuullota sipulia öljyssä pannulla muutama minuutti. Lisää hienonnettu valkosipuli ja kuullota vielä hetki. Kuori keitetyt punajuuret ja leikkaa suikaleiksi. Laita sipulit, punajuuret, tilli ja murustettu feta piirakka pohjan päälle.

    Vatkaa munat ja kerma hyvin sekaisin. Mausta muna-kermaseos suolalla ja mustapippurilla. Kaada muna-kermaseos piirakkavuokaan. Paista piirakkaa uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia. Anna piirakan jäähtyä hetki ennen tarjoilua.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

viipale
100 g
  • energiaa
    348 kcal
  • hiilihydraattia
    17.2 g
  • rasvaa
    29.1 g
  • proteiinia
    4 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    0.6 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta