KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-fetapasta
MU

Resepti: Maku 06/2016

Punajuuri-fetapasta

Resepti: Maku 06/2016

Punajuuri-fetapasta

Punajuuri paranee paahtamalla ja saa kaverikseen suolaista fetaa. Tämä pasta on syksyn hittiherkku!

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 25 min

25 min
  • Valmista punajuuripasta näin:

    Kuori ja lohko punajuuret. Levitä ne uunivuokaan tai leivinpaperin päälle pellille. Pirskota päälle oliiviöljyä. Mausta.

    Paahda punajuuria 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

    Keitä sillä aikaa pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

    Paahda pinjansiemenet pannulla kauniin ruskeiksi.

    Kuutioi tai murustele fetajuusto paahdettujen punajuurten joukkoon. Mausta timjamilla.

    Sekoita kastike pienessä kulhossa ja lisää pastan joukkoon.

    Tarjoa pasta punajuurilohkojen ja pinjansiementen kanssa.

     

    Psst! Ihastuitko astioihin? Nämä kuvausastiat ja -liinat löydät Finnish design shopista.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    229 kcal
  • hiilihydraattia
    25 g
  • rasvaa
    11.2 g
  • proteiinia
    7 g
  • kuitua
    2.6 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Italia

    Lisää suosikiksi

    Tulosta