KATSOMASI RESEPTIT
Punajuuri-carpaccio

Resepti: Fanni & Kaneli

Punajuuri-carpaccio

Resepti: Fanni & Kaneli

Punajuuri-carpaccio

Mausta ohueksi siivutettu punajuuri sitruunamehulla ja balsamicolla. Tarjoile punajuurisiivut hyvän manchego-juuston, kapristen ja rucolan kanssa.

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin

  • Kuori, huuhtele ja kuivaa punajuuret. Siivuta ne hyvin ohuiksi siivuiksi mandoliinilla tai terävällä veitsellä.

    Sekoita kulhossa punajuurisiivujen joukkoon sitruunamehu, balsamico ja oliiviöljy. Nosta tekeytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

    Nosta punajuuret tarjoilulautaselle. Ripottele päälle kapriksia, rucolaa ja silputtuja kevätsipulin varsia. Höylää pinnalle manchego-juustoa (tai parmesaania).

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    884 kcal
  • hiilihydraattia
    0 g
  • rasvaa
    100 g
  • proteiinia
    0 g
  • kuitua
    0 g
  • suolaa
    0 mg
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta