KATSOMASI RESEPTIT
Punainen poronkäristyspata
GL
MU

Resepti: Maku 07/2016

Punainen po­ron­kä­ris­tys­pa­ta

Resepti: Maku 07/2016

Punainen po­ron­kä­ris­tys­pa­ta

Poronkäristyspata vaatii aikaa, mutta murea lopputulos palkitsee. Punajuuret värjäävät padan reippaan punaiseksi.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 2 t 25 min

2 t 25 min
{
AKTIIVINEN
25 min
PASSIIVINEN
2 t
  • Valmista punainen poronkäristyspata näin:

    Paista jäinen käristysliha ruskeaksi pannulla voissa kolmessa erässä ja siirrä lihat pataan. Huuhtele pannu vedellä ruskistusten välissä ja kaada lihojen päälle.

    Kuori ja hienonna sipuli. Lisää fondi, suola, katajanmarjat ja sipulit pataan. Hauduta pataa kannen alla liedellä tai 200-asteisessa uunissa vähintään tunti.

    Kuori punajuuret ja palsternakka. Leikkaa ne pieniksi kuutioiksi ja kumoa pataan. Lisää sienet, juurekset, karpalot ja sinappi. Kypsennä edelleen 30–60 minuuttia. Tarkista maku ja lihan mureus.  Jatka tarvittaessa hauduttamista.

    Tarjoa punainen poronkäristyspata perunamuusin ja karpaloiden tai puolukoiden kanssa. 

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    101 kcal
  • hiilihydraattia
    2.5 g
  • rasvaa
    5.8 g
  • proteiinia
    9.4 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    1.2 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta