KATSOMASI RESEPTIT
Punainen kyssäkaalikeitto
GL
MU

Resepti: Maku 06/2016

Punainen kys­sä­kaa­li­keit­to

Resepti: Maku 06/2016

Punainen kys­sä­kaa­li­keit­to

Piristä päivääsi punaisella! Surauta purppuranvärinen soppa kyssäkaalista ja punajuuresta.

ARVIOI
5.0

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Valmista punajuuri-kyssäkaalikeitto näin:

    Kuori ja paloittele kyssäkaali, punajuuret ja perunat. Halkaise purjo, huuhdo hyvin ja silppua valkoinen osa. Pane kasvikset kattilaan. Lisää vesi ja liemikuutio.

    Kuumenna kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 20 minuuttia, kunnes kasvikset ovat pehmeitä. Soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää sitruuna, hunaja, kerma ja kuivamausteet.

    Kuumenna kyssäkaalikeitto ja tarjoa kyssäkaalisipsien ja persiljan kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    41 kcal
  • hiilihydraattia
    3.9 g
  • rasvaa
    2.2 g
  • proteiinia
    0.9 g
  • kuitua
    0.9 g
  • suolaa
    0.8 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää aiheesta: Terveellinen ruoka

    Lisää suosikiksi

    Tulosta