Pulkkailijan poronkäristys
MU
GL

Resepti: Maku 01/2005

Pulk­kai­li­jan po­ron­kä­ris­tys

Resepti: Maku 01/2005

Pulk­kai­li­jan po­ron­kä­ris­tys

Lisää suosikiksi

Tulosta

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna rasva padassa ja ruskista liha pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää joukkoon sipulisilppu. Mausta suolalla ja pippureilla ja lisää vesi.

    Anna hautua puolisen tuntia. Lisää vettä tarvittaessa. Valmiissa poronkäristyksessä lientä saa olla vain hiukan padan pohjalla, käristys ei saa olla vetistä.

    Syö pulkkailijan poronkäristys perunamuusin, puolukkasurvoksen ja maustekurkkujen kanssa.

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    260 kcal
  • hiilihydraattia
    1.4 g
  • rasvaa
    16.5 g
  • proteiinia
    26.5 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta

Avainsanat:

Lappi


Laatinut:

Kuva:

MAKU-toimitus

Kommentit (0)

    Kommentoi

    Esikatselu

    Lisää suosikiksi

    Tulosta