Pulkkailijan poronkäristys
MU
GL

Resepti: Maku 01/2005

Pulkkailijan poronkäristys

Resepti: Maku 01/2005

Pulkkailijan poronkäristys

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Tee näin 45 min

45 min
{
AKTIIVINEN
15 min
PASSIIVINEN
30 min
  • Kuori ja silppua sipuli. Kuumenna rasva padassa ja ruskista liha pakkauksen ohjeen mukaisesti. Lisää joukkoon sipulisilppu. Mausta suolalla ja pippureilla ja lisää vesi.

    Anna hautua puolisen tuntia. Lisää vettä tarvittaessa. Valmiissa poronkäristyksessä lientä saa olla vain hiukan padan pohjalla, käristys ei saa olla vetistä.

    Syö pulkkailijan poronkäristys perunamuusin, puolukkasurvoksen ja maustekurkkujen kanssa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
4.0
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    260 kcal
  • hiilihydraattia
    1.4 g
  • rasvaa
    16.5 g
  • proteiinia
    26.5 g
  • kuitua
    0.8 g
  • suolaa
    3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta