KATSOMASI RESEPTIT
Pretzel-suklaapiirakka

Resepti: Fanni & Kaneli

Pretzel-suklaapiirakka

Resepti: Fanni & Kaneli

Pretzel-suklaapiirakka

Silkkisen täyteläinen suklaapiirakka on yllättävän helppo valmistaa! Koriste piirakka suolaisilla pretzel-kekseillä. Suolaisten keksien ja suklaa yhdistelmä on koukuttava!

ARVIOI

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

8 annosta

Pohja

Täyte

Koristeluun

Tee näin

  • Murskaa molemmat keksit hienoksi. Sekoita muruihin sulatettu voi. Painele muruseos tiiviisti metalliseen piirakkavuokaan. Jos haluat ottaa piirakan vuoasta, valitse irtopohjavuoka. Laita pohja jähmettymään jääkaappiin 30 minuutiksi.

    Rouhi maitosuklaa ja tumma suklaa veitsellä pieniksi paloiksi. Kuumenna kuohukerma kiehuvaksi kattilassa. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon suklaapalat. Sekoita hieman ja anna suklaan sulaa muutaman minuutin ajan. Sekoita kunnes suklaa on sulanut täysin ja seos on tasaista. Kaada seos kulhoon ja nosta jääkaappiin tunniksi.

    Kaada suklaaseos piirakkapohjan päälle. Nosta piirakka jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään 6 tuntia tai yön yli.

    Koristele piirakka pretzel-kekseillä. Ripottele pinnalle hieman sormisuolaa.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    476 kcal
  • hiilihydraattia
    23.6 g
  • rasvaa
    40.9 g
  • proteiinia
    4.2 g
  • kuitua
    1 g
  • suolaa
    0.3 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Haluaisitko maustaa kommenttiasi kuvalla? tai rekisteröidy Omaan Makuun.

    Lisää suosikiksi

    Tulosta