Porsaankyljykset ja juurekset uunissa
MU
MA
GL

Resepti: Maku 01/2011

Por­saan­kyl­jyk­set ja juurekset uunissa

Resepti: Maku 01/2011

Por­saan­kyl­jyk­set ja juurekset uunissa

Lisää suosikiksi

Tulosta 

Ainekset

4 annosta

Tee näin 1 t 30 min

1 t 30 min
{
AKTIIVINEN
30 min
PASSIIVINEN
1 t
  • Pese ja kuori perunat ja juurekset. Lohko reiluiksi paloiksi. Kuori ja lohko sipulit. Kuori valkosipulit. Nosta kasvikset kulhoon. Kääntele joukkoon hunaja, suola ja pippuri. Mausta kyljykset molemmin puolin sinapilla ja grillimausteella. Nosta paistopussiin kasvikset ja niiden päälle porsaankyljykset. Sulje pussi ja leikkaa yläkulmaan reikä. Paista porsaankyljyksia ja juureksia 200-asteisessa uunissa noin tunti.

Juttu jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilitko reseptiä?

Tekisitkö uudestaan?
Mitä pidit?
ARVIOI:
3.8
  • Onnistuin
  • Helppo
  • Hurmasin vieraat
  • Opin uutta
  • Ei maistunut
  • Kaikki meni

Ravintosisältö

annos
100 g
  • energiaa
    372 kcal
  • hiilihydraattia
    27.3 g
  • rasvaa
    13.6 g
  • proteiinia
    33.9 g
  • kuitua
    4.5 g
  • suolaa
    1.1 g
Huomioithan että ravintosisällöt ovat suuntaa antavia. Tarkista käyttämiesi elintarvikkeiden ainesosat pakkauksesta tai tuotteen myyjältä ruoka-aineallergioiden ja erityisruokavalioiden varalta.

Lisää suosikiksi

Tulosta 

    Kommentoi

    Lisää suosikiksi

    Tulosta